bagen.blogg.se

Den här bloggen handlar om löpning och träning, mina verktyg att hantera livet <3

Rätt till glädje ❤️

Publicerad 2019-09-29 20:48:31 i Träning,

(null)

(null)
Hej bloggen 🤗
I dag lyssnade jag åter på Markus Torgeby , blir såå varm i hjärtat. Lyssna om ni har möjlighet, på maratonpodden. Den människan är klok och har enligt mig förmågan att trollbinda en bara genom att vara så äkta, så naturlig. Markus talar om många områden som är livet, med och motgångar och som jag tolkar det rätten man faktiskt har att bestämma över sitt eget liv. Man bestämmer sjölv över sitt liv och det är ingen annan som har rätten att bestämma hur du gör olika livsval. Det kändes skönt att höra, då jag själv tagit en del beslut på sistone. Besluten har lett till att jag faktiskt mår mycket bättre och nu känner glädje till mycket i mitt liv. 
Markus pratar också om vikten av glädje till löpningen. Han blev själv inte gladare av att han pressade ner tiden på milen t ex.
Markus uttrycker att vi lever i ett samhälle fullt av press , ska man då utsätta sig för press när man rör på sig..värt att tänka på.
Jag blir glad över att få höra Markus tankar då det är just detta jag vill förmedla inspirera med löpning i Genensam glädje.
Ha en skön kväll !!
Kram
Cilla

Om

Min profilbild

Efter många år insåg jag hur löpning och träning har hjälpt mig att hantera livet. Jag började få en återkommande fråga från min omgivning, vad springer du ifrån. Det resulterade i ett skrivprojekt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela